Kodin Kattoturva kattoturvatuotteilla suojaat kotisi

Kattoturvatuotteilla suojaa

Toimitamme kotimaiset kattoturvatuotteet asennettuna. Lumiesteet, lapetikkaat, kattosillat ja putoamissuojaimet, seinätikkaat ja hätäpoistumistiet meiltä.

Kattoturvatuotteiden tarkoituksena on suojella sinua, muita ihmisiä ja omaisuuttasi. Kulkuväylien yläpuolella olevien lumiesteiden tehtävänä on estää lumen putoaminen alla olevien ihmisten päälle. Palotikkaat ovat tärkeä osa hätäpoistumistietä tulipalon sattuessa.

Järjestä kulkutie katolle

Talon omistajan on lain mukaan järjestettävä tarvittavat kulkutiet katolle. Rakennuksen omistajan kannattaakin huolehtia, että käytössä on turvalliset seinä- ja lapetikkaat sekä tarvittaessa kattosillat katolla liikkumiseen ja huoltotoimenpiteisiin. Hyvin suunnitellulla katolla on turvallista liikkua sekä tehdä tarvittavia huoltotöitä.

Materiaalit ja värit

Kattoturvatuotteet valmistetaan erittäin kestävästä materiaaleista ja on suunniteltu kestämään Suomen kovat olosuhteet. Testatuista ja turvallisista tuotteista löytyy vaihtoehto vaativampaankin kohteeseen. Kaikki tuotteet ovat maalattuja, mikä antaa parhaan mahdollisen suojan korroosiota vastaan. Kattoturvatuotteiden väri valitaan yleisesti rakennuksen julkisivun ja katon värien mukaan.