Kattoturvatuotteet

Meiltä parhaat tuotteet kotisi turvaksi.

pyydä tarjous tai kysy lisää!
Kotimaiset lumiesteet paikoilleen asennettuna

Kotimaiset kattoturvatuotteet asennettuna

Lumiesteet, lapetikkaat, kattosillat ja putoamissuojaimet, seinätikkaat ja hätäpoistumistiet meiltä. Meiltä saat laadukkaat kotimaiset tuotteet sekä takuulla toimivan asennuksen. Kattoturvatuotteiden tarkoituksena on suojella sinua, muita ihmisiä ja omaisuuttasi. Kulkuväylien yläpuolella olevien lumiesteiden tehtävänä on estää lumen putoaminen alla olevien ihmisten päälle. Palotikkaat ovat tärkeä osa hätäpoistumistietä tulipalon sattuessa.

Kodin Kattoturvan asennustyölle takuu 5 vuotta

Järjestä turvallinen kulkutie katolle

Talon omistajan on lain mukaan järjestettävä tarvittavat kulkutiet katolle. Rakennuksen omistajan kannattaakin huolehtia, että käytössä on turvalliset kulkutiet katolle nousemiseen, katolla liikkumiseen ja huoltotoimenpiteisiin. Hyvin suunnitellulla katolla on turvallista liikkua sekä tehdä tarvittavia huoltotöitä.

Soita 0400 421 519
Tilaa ilmainen kuntoarvio tai kysy lisää!

Laadukkaat materiaalit ja toimivat värit

Kattoturvatuotteet valmistetaan erittäin kestävästä materiaaleista ja on suunniteltu kestämään Suomen kovat olosuhteet. Testatuista ja turvallisista tuotteista löytyy vaihtoehto vaativampaankin kohteeseen. Kaikki tuotteet ovat maalattuja, mikä antaa parhaan mahdollisen suojan korroosiota vastaan. Kattoturvatuotteiden väri valitaan yleisesti rakennuksen julkisivun ja katon värien mukaan.

Tutustu referensseihimme:

lue lisää! meiltä rakennuspellitykset vaativiinkin kohteisiin.