Ammattirakentajien palvelut

Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin yli 20 vuoden kokemuksella.
Meiltä peltikattojen asennukset, rakennuspellitykset, sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet.
Teemme myös katon pesut ja huollot. Meille mikään urakka ei ole liian pieni tai liian iso.

pyydä tarjous tai kysy lisää!
Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Palvelut ammattirakentajille

Kodin Kattoturva Oy toimittaa ja asentaa kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät sekä rakennuspellitykset kaikkiin rakennus- ja remonttikohteisiin. Saat tietää kohteen kustannukset töineen ja tarvikkeineen ilman yllättäviä kuluja. Selkeä kustannusarvio huomioi rakennusmääräykset, mutta myös esteettisen kokonaisuuden. Suomalaiset asentajamme varmistavat sinulle turvallisen, toimivan ja kauniin kokonaisuuden.Kodin Kattoturvan asennustyölle takuu 5 vuotta

Tuotteemme ovat saatavilla kohteeseen toimitettuna ja paikalleen asennettuna. Sovimme teidän kanssanne toimitusajankohdan ja työ tehdään sovitusti valmiiksi. Kodin kattoturvalla me otamme vastuun tuotteistamme ja työmme jäljestä. Saat tuotteille kymmenen vuoden materiaalitakuun ja asennustyölle viiden vuoden asennustakuun.

Soita 0400 421 519
Pyydä tarjous, ilmainen arviointi tai kysy lisää!

Kattoturvatuotteilla suojaa

Toimitamme kotimaiset kattoturvatuotteet asennettuna. Lumiesteet, lapetikkaat, kattosillat ja putoamissuojaimet, seinätikkaat ja hätäpoistumistiet meiltä.

Kattoturvatuotteiden tarkoituksena on suojella sinua, muita ihmisiä ja omaisuuttasi. Kulkuväylien yläpuolella olevien lumiesteiden tehtävänä on estää lumen putoaminen alla olevien ihmisten päälle. Palotikkaat ovat tärkeä osa hätäpoistumistietä tulipalon sattuessa.

Järjestä kulkutiet katolle!

Rakennuksiin on lain mukaan järjestettävä tarvittavat kulkutiet katolle. Rakennusvaiheessa kannattaakin huolehtia, että käytössä on turvalliset seinä- ja lapetikkaat sekä tarvittaessa kattosillat katolla liikkumiseen ja huoltotoimenpiteisiin. Hyvin suunnitellulla katolla on turvallista liikkua sekä tehdä tarvittavia huoltotöitä.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Laadukkaat ja toimivat sadevesijärjestelmät

Uuteen kotiin kannattaa suunnitella turvallinen ja toimiva sadevesi- ja kattoturvajärjestelmä. Väärin mitoitetut tai asennetut tuotteet ovat riski kotisi asukkaille ja rakenteille. Meiltä saat alan parhaat rännit ja kattoturvatuotteet paikalleen asennettuna. Kannattaa olla jo rakennusprojektin alussa yhteydessä suunnittelu- ja asennuspalveluumme.

Sadevesijärjestelmä kannattaa tehdä kerralla oikein!

Kestävä ja laadukas sadevesijärjestelmä vaatii oikean mitoituksen, oikean materiaalin sekä ammattitaitoisen asennuksen. Nämä kaikki yhdessä muodostavat toimivan ja kauniin sadevesijärjestelmän.

Toteutamme saumattomat sadevesikourut asennuskohteessa määrämittaan rakennuksen räystäiden mukaan. Yksimittaisesti asennetuissa kouruissa vältytään liitoksilta ja varmistetaan sadevesijärjestelmän toiminta pitkäksi aikaa eteenpäin. Ulkopuolinen kourujen kiinnitys helpottaa kourujen puhdistusta ja huoltoa. Oikea alastulosarjojen mitoitus viimeistelee toimivan sadevesijärjestelmän ja ohjaa sulamis- ja sadevedet katolta sadevesiviemäreihin. Tutustu referenssikuviimme tästä linkistä!

Rakennuspellitykset mittatilaustyönä

Kodin Kattoturvalta saat kaikki rakennuspellitykset mittatilaustyönä ja paikoilleen asennettuna. Vankalla kokemuksella hoidamme myös vaativien ja monimuotoisten kohteiden rakennuspeltityöt. Vaativat rakennuspeltisepän työt ovat näkyvä osa rakennusten julkisivua ja usein uudisrakentamisen tärkeimpiä viimeistelytöitä. Katolla, ovien sekä ikkunoiden pielissä on useita peltisepän töitä vaativia läpivientejä. Oikein tehty piipunpellitys tiivistää ja estää vuodot piipun juuressa sekä suojaa piippua. Piipunhattu estää veden ja lumen pääsy hormeihin. Ikkunan ja ovien pielien pellitykset ohjaavat sadeveden ja lumen oikeaan paikkaan sekä suojaa kodin rakenteita.

Laadukkaat materiaalit ja kestävät värit

Tuotteemme valmistetaan erittäin kestävistä materiaaleista ja on suunniteltu kestämään Suomen kovat olosuhteet. Testatuista ja turvallisista tuotteista löytyy vaihtoehto vaativampaankin kohteeseen. Kaikki tuotteet ovat maalattuja, mikä antaa parhaan mahdollisen suojan korroosiota vastaan. Kattoturvatuotteiden, rakennuspellitysten ja sadesijärjestelmän väri valitaan yleisesti rakennuksen julkisivun ja katon värien mukaan.

Haluatko lisätietoa? Kysy lisää myynnistämme!

Upea kattopaketti valmiiksi asennettuna!

Me Kodin Kattoturvalla olemme keskittyneet uudiskohteiden kattojen toimituksiin ja asennuksiin. Katemateriaaleja uudiskohteissa ovat teräs-, tiili-, ja bitumikatteet. Katto on kokonaisuus ja se pitää sisällään paljon muutakin kuin katteen. Hankkimalla kaikki kattotuotteet ja katemateriaalin asennettuna samalta toimittajalta, varmistetaan kaikkien tuotteiden yhteensopivuus. Ammattitaitoiset asentajat toteuttavat asennustyön laadukkaasti ja nopeasti.

Ota yhteyttä! Katsotaan yhdessä sopivin ratkaisu.

Asiakkaitamme mm. seuraavat yritykset: