Päiväkoti_Jyväskylä

JYVÄSKYLÄ – Kodin Kattoturva asensi sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet kahteen päiväkotiin

RPP Rakennus Oy on kasvava rakennusliike, joka on erikoistunut Päivä- ja hoivakotirakentamiseen. Yrityksessä työnjohtajana toimiva Rami Poikola kertoo juuri valmistuneesta Päiväkodista Suopursuntiellä, minne Kodin Kattoturva toimitti ja asensi sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

– Jyväskylän Keljonkankaan alueelle rakennettiin n. 750 m2 hirsipäiväkoti noin 90:lle lapselle. Vesikatteena lukkosaumapeltikate. Kodin Kattoturvalta tuli tähän kohteeseen vesikourut, syöksyt, lumiesteet ja kattoturvatuotteet, kohteen työnjohtajana toiminut Rami Poikola kertoo.

Mitkä asiat ratkaisivat valitsemaan Kodin kattoturvan tuotteet ja palvelut?

– Kun uusien päiväkotitilojen rakentaminen tuli ajankohtaiseksi, oli RPP Rakennus Oy:lla tarjolla useita hyviä vaihtoehtoja kattoturva- ja sadevesijärjestelmien toteuttajaksi.

– Kodin kattoturva antoi kilpailukykyisen hinnan laadukkailla tuotteilla ja meillä oli myös aiempaa kokemusta Kodin kattoturvan ripeästä ja laadukkaasta asennuksesta. Nämä asiat ratkaisivat sen, että valitsimme heidät tämänkin kohteen toteutukseen mukaan. Rakentamisessa aikataulutus on todella tärkeä asia ja Kodin kattoturvan kanssa asennuksen aikataulu sovittiin juuri oikeaan vaiheeseen meidän omaa rakentamistamme ajatellen, Rami toteaa.

Tarkka budjetti ja laadukas kokonaisuus

– Aikataulu ja hinta-arvio pitivät 100% paikkansa! Kaikki meni suunnitelmien mukaan. Yhteydenpito oli mutkatonta ja asioista oli helppo sopia. Ehdottomasti voin suositella Kodin Kattoturvan palveluksia kaikille ammattirakentajille. Kodin kattoturvalla homma toimii myynnin lisäksi myös asennuksella. Henkilöstö on ystävällistä ja työn jälki erittäin hyvää, Rami hymyilee.

Lue lisää ammattirakentajille tarjoamistamme palveluista tästä linkistä!

Päiväkoti Jyväskylä Ailakinkatu

Kodin Kattoturva toimitti ja asensi sadevesijärjestelmät, seinätikkaat ja kaikki kattoturvatuotteet juuri valmistuneeseen  valmistuneesta päiväkotiin Jyväskyläna Ailakinkadulla.

Kertoisitko hieman Ailakinkadun päiväkodin rakentamisesta?

– Rakensimme Jyväskylän Tourulaan n. 720 m2 kaksikerroksisen päiväkodin noin 60 lapselle, jossa vesikatteena on bitumihuopakate. Kodin Kattoturva antoi asiantuntevan tarjouksen kattoturvatuotteista ja sadevesikouruista. Kattoturvan hinnat ovat asialliset ja asennus on todella hyvää tasoa, joten päädyimme valitsemaan heidät kohteeseen kumppaniksi.

– Kattoturvan kanssa oli helppo sopia juuri oikea asennusaikataulu meidän tarpeiden mukaan. Hinta ja asennus oli juuri niin kuin oli sovittu. Todella täsmällistä työtä, kertasi Rami Poikola yhteistyötä Kodin Kattoturvan kanssa.

Tuliko suunnitelmiin poikkeuksia ja kuinka Kodin kattoturva reagoi niihin?

– Kyllä, suunnitelmiin tuli muutoksia. Muitten syitten takia Kodin kattoturvan miehet eivät päässeet ensimmäisellä asennus kerralla tekemään kaikkia töitään valmiiksi, vaan joutuivat käymään kohteessa pari kertaa. Mitään ongelmia ei kuitenkaan tästä syntynyt. Halusimme myös lisätyönä ulkovarastoon ja jätekatokseen kourut ja syöksyt, Kodin Kattoturva toteutti myös ne. Yhteydenpito on aina ollut mutkatonta ja asioista on ollut helppo sopia, Rami toteaa.

Voisitteko suositella Kodin Kattoturvan tuotteita ja palveluita muille yrityksille?

– Kattoturvan työhön voi luottaa. Suosittelen mielelläni Kodin kattoturvan palveluita niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille ja esim. taloyhtiöille. Kattoturvan myyntityö on asiallista. Ei tule tunnetta, että asiakasta painostetaan. Asennus on todella täsmällistä ja räväkkää, Rami Poikola vakuuttaa.

Soita 0400 421 519
Tilaa ilmainen kuntoarvio tai kysy lisää!

MAKSUAIKAA TURVALLISELLA RAHOITUKSELLA!