Kodin Kattoturva tekee toimivat sadevesijärjestelmät

Laadukkaat ja toimivat sadevesijärjestelmät

Uuteen kotiin kannattaa suunnitella turvallinen ja toimiva sadevesi- ja kattoturvajärjestelmä. Väärin mitoitetut tai asennetut tuotteet ovat riski kotisi asukkaille ja rakenteille. Meiltä saat alan parhaat rännit ja kattoturvatuotteet paikalleen asennettuna. Kannattaa olla jo rakennusprojektin alussa yhteydessä suunnittelu- ja asennuspalveluumme.

Milloin on ränniremontin aika?

Räystäskourujen vuodot ovat merkki siitä, että on aika tarkistuttaa sadevesijärjestelmä ammattilaisilla ennen suurempaa vauriota. Räystäskouru voi olla ruostunut puhki tai vanhojen kourujen liitoskohtien saumat ovat pettäneet. Räystäskourujen kiinnitykset ovat voineet myös antaa periksi, jolloin rännit roikkuvat ja veden virtaus vaikeutuu! Eikä se kovin kivan näköistäkään ole, jos maali hilseilee ja ruoste kukkii!

Mistä tunnistaa laadukkaan sadevesijärjestelmän?

Kestävä ja laadukas sadevesijärjestelmä vaatii oikean mitoituksen, oikean materiaalin sekä ammattitaitoisen asennuksen. Nämä kaikki yhdessä muodostavat toimivan ja kauniin sadevesijärjestelmän.

Toteutamme saumattomat sadevesikourut asennuskohteessa määrämittaan rakennuksen räystäiden mukaan. Yksimittaisesti asennetuissa kouruissa vältytään liitoksilta ja varmistetaan sadevesijärjestelmän toiminta pitkäksi aikaa eteenpäin. Tutustu referenssikuviimme tästä linkistä!

Soita 0400 421 519
Tilaa ilmainen kuntoarvio tai kysy lisää!

lue lisää! Laitetaan kerralla kodin kattoturva kuntoon.