Kodin Kattoturvaa voi suositella

SEINÄJOELLE Uudet sadevesijärjestelmät, tikkaat ja pellityksiä!

Seinäjoella sijaitsevan As. Oy Heleenhaan asukkaat olivat miettineet vaihtoehtoina katon kunnostusta tai täysremonttia. Käytössä olivat alkuperäiset sadevesijärjestelmät. Katon rakenteissa ja aluskatteissa oli joitakin yksittäisiä vaurioita, jotka taloyhtiö halusi korjauttaa ja välttää koko katon vaihtamisen.

Koko paketti Kodin Kattoturvalta

– Eri vaihtoehtoja miettiessä taloyhtiö ja isännöitsijä päätyivät pinnoittamaan katon ja vaihtamaan uudet kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät sekä korjauttamaan kattorakenteissa ja aluskatteessa olevia vikoja kuntoon. Olihan katolla vielä hyvässä kunnossa oleva tiilikate ja alla nykyaikainen aluskate. Myös kattojen reuna- ja liitospellitykset päätettiin uusia samalla, kertoo hallituksen pj. Martti Ala-Louko.

– Etsimme netistä yrityksiä toteuttamaan työ joko osissa tai kokonaisuudessaan. Kodin Kattoturva Oy:n yhteystiedot löytyivätkin netin kautta eri yrityksiä hakiessa, Martti kertoo. Pyysimme tarjouksia eri toimijoilta ja Teimme sopimuksen Kodin Kattoturvan kanssa siitä, että he asentavat uudet seinätikkaat, sadevesijärjestelmät sekä korjaavat kattorakenteissa ja aluskatteessa olevat viat kuntoon. He uusivat myös kattojen reuna- ja liitospellitykset, hän kertoo.

Lue lisää taloyhtiöille tarjoamistamme palveluista tästä linkistä!

Aikataulu piti ja palvelu pelasi

– Kaikki sovitut työt sujuivat aikataulun mukaisesti ja hommat hoidettiin ammattitaidolla ja tehokkaasti. Siitä tykkäsimme erityisesti, kun yritys piti säännöllisesti yhteyttä meihin töiden edistymisestä kaikissa työvaiheissa, hän kiittelee! Voimme kyllä suositella Kodin Kattoturvaa muillekin taloyhtiöille!

– Vanhat kourut olivat aikansa jo palvelleet ja kokonaisuudessaan oli järkevää uusia koko järjestelmä kerralla, Martti sanoo. Kodin Kattoturvan uudet sadevesijärjestelmät asennettiin As.Oy Heleenhaan asuin- ja talousrakennuksiin. Vanhat sadevesijärjestelmät purettiin pois ja uudet kourut tehtiin paikan päällä mittatilaustyönä. Yksimittaisesti asennetuissa kouruissa vältytään liitoksilta ja varmistetaan sadevesijärjestelmän toiminta pitkäksi aikaa eteenpäin, hän lisää.

– Kodin Kattoturva asensi saumattomat sadevesikourut asennuskohteessa määrämittaan rakennuksen räystäiden mukaan. Saimme viiden vuoden takuun asennukselle ja kymmenen vuoden takuun käytetyille materiaaleille, Martti päättää.

Soita 0400 421 519
ja tilaa ilmainen kuntoarvio tai kysy lisää!

MEILTÄ MAKSUAIKAA TURVALLISELLA RAHOITUKSELLA.